onsdag 14. oktober 2009

Interiørglede UB


Vi har startet elevbedrift hvor vi tilbyr interiørkonsulent tjenester til en hver som skulle ønske det. Dette er logoen vår, som vi sammen har blitt enig om og utarbeidet. Først og fremst var den Trine i klassen som lagde den, men av alle logoene som vi utarbeidet syns vi denne var best. Sammen sa vi hva vi likte med den og hva vi ikke likte, så redigerte vi på det som ikke var så bra og dette ble sluttresultatet :)

Inspirasjonen til å starte elev bedrift var den Kreativer Kulturcampen som ung entrepenørskap arrangerte for ungdom i vår alder på Høgskolen i Bodø. det mar mange unge fra rundt om i saltdalen og det var veldig sosialt :) Vi fikk oppgaver vi skulle løse, og her var det bare å være så kreativ som mulig.

Så har vi nettopp deltatt på gründer idol også, hvor vi konkurerer med andre klasser i saltdalen for den beste ungdomsbedriften. Vinnerne fikk sende stykker fra bedriften til Svolvær på end Gründercamp, så vi vant ikke... Men vi er på god vei for en god start, så det er bare å smile å se framover!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar